Mága Zoltán felesége rosszul lett, ezért késve szállt fel egy Törökországba tartó repülő

2024. június 29. – 20:15

Másolás

Vágólapra másolva

Az elmúlt napokban több hírt is lehetett olvasni arról, hogy repülőjáratokat törölnek vagy azok hatalmas késéssel szállnak föl. A Blikk cikke szerint egy ilyen késésnek Mága Zoltán hegedűművész és családja is a főszereplője volt. A SunExpress Törökországba tartó charter járata ugyanis azért indult jelentős késéssel Budapestről, mert Mága felesége indulás előtt rosszul lett, ezért a család leszállt a gépről.

A hegedűművész a közösségi médiában számolt be az esetről. Mint írja, a gép már amúgy is késésben volt, ami miatt a felesége nagyon stresszes volt, a hőség is megviselte a szervezetét, ezek miatt pedig amikor már indult volna a gép, rosszul lett a fedélzeten. Mága kérte a légiutaskísérőket és a pilótát, hogy szakítsák meg az indulást, hogy le tudjanak szállni.

Mága szerint rendkívül kellemetlen volt a helyzet, mert így a gép 200 utasa még tovább kellett, hogy várakozzon. Mága több módon is igyekezett ezért kompenzálni az utastársait. Azt írja, egyrészt felhívta a szintén a gépen utazó Kovács Ágnes egykori úszót, hogy a nevében mindenkinek vegyen a gépen egy italt, ő pedig átutalja majd neki az összeget. „A kellemetlenségért azt is felajánlottam, hogy a repülőgép valamennyi utasát tiszteletjeggyel meghívom a 2025-ös évet köszöntő XVII. Budapest Újévi Koncertünkre” – írja Mága Zoltán.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!