Önkívületi állapotban leszúrta magát egy drogot fogyasztó fiatal egy pesti buliban, vádat emeltek a díler ellen

2024. június 24. – 11:37

Másolás

Vágólapra másolva

Vádat emeltek egy drogdílerrel és három kábítószer-beszerzővel szemben, miután a tőlük vett kábítószertől önkívületi állapotba került, és mellkason szúrta magát egy 22 éves fiatal Budapesten, derül ki a Fővárosi Főügyészség közleményéből. A fiatal férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy pár nappal később meghalt a kórházban.

Az ügyészség egy 48 éves férfit jelentős mennyiségű kábítószer kereskedelmével, három társát, egy nőt és két férfit pedig kábítószer forgalomba hozatalával vádol az ügyben. A vádirat szerint a 48 éves díler 2020–2021-ben marihuánát, ecstasy tablettákat, mefedront, amfetamint és LSD-t is árult, a drogokat jellemzően egy III. kerületi pincében, vagy a XII. kerületi lakásában adta át, tőle vásárolt a 2021. novemberi bulira a társaság is.

A 24.hu értesülései szerint a 22 éves fiatal LSD-t és marihuánát fogyasztott, majd önkívületi állapotban őrjöngeni kezdett, mellkason szúrta magát, amitől olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy pár nappal később meghalt a kórházban.

A díler lakásán kábítószert, több mint 5 millió forintot és a kábítószer adagolásához szükséges eszközöket foglaltak le. Rab Ferenc, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivője a 24.hu-nak azt mondta, hogy a díler akár húsz évet is kaphat, három társát kábítószer forgalomba hozatalával vádolja a főügyészség, velük szemben fegyház-, börtön- és pénzbüntetés kiszabását kérte.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!