Bajonettes késelésig fajult egy nő miatt kialakult verekedés Pesterzsébeten

2024. június 19. – 14:24

Másolás

Vágólapra másolva

Hétfőn este bajonettel késeltek meg egy férfit, két másik embert pedig megvertek egy pesterzsébeti gyorsétterem parkolójában, miután elfajult egy előre lebeszélt találkozó, amit a két érintett állítólag azért szervezett meg, hogy rendezzék egy nő miatt kialakult konfliktusukat. A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói 24 órán belül hat feltételezett elkövetőt fogtak el – írja a police.hu.

A nyomozás adatai szerint az egyik későbbi sértett egy Széchenyi utcai gyorsétterem parkolójában találkozott 27 éves haragosával, hogy egy nő miatt kialakult konfliktusukat ököllel rendezzék. A 36 éves férfi egy barátját hozta magával, míg a feltételezett elkövető öt társával érkezett, és a két társaság azonnal összeverekedett.

Az összetűzés során két embert megvertek, a találkozót kezdeményező férfi barátját pedig egy termetes bajonettel meg is szúrta a másik társaság egy tagja. A megszúrt férfit életveszélyes állapotban vitték kórházba, társát könnyű sérülésekkel látták el. Az elkövetők autókkal menekültek, de a rendőrök 24 órán belül elfogtak hat feltételezett elkövetőt, egyikük önként jelentkezett a rendőrségen.

A bajonett – Fotó: police.hu
A bajonett – Fotó: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya életveszélyt okozó testi sértés és csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indított nyomozást. A hat feltételezett elkövetőt június 18-án gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették őket, és kezdeményezték letartóztatásukat, szerepük tisztázása még folyamatban van.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!