Többször megütötte a 12 évest, aztán autójába parancsolta a fiút

2024. június 19. – 08:39

Másolás

Vágólapra másolva

Vádat emelt a Kunszentmiklósi Járási Ügyészség egy férfival szemben, aki többször bántalmazott egy gyereket, miközben számonkérte a 12 éves fiún a tehergépének megrongálását. A férfi többször megütötte a gyereket, majd akarata ellenére megpróbálta őt az autójába lökni.

A vádirat szerint a férfi tavaly áprilisban kiment egy Kunszentmiklós melletti crosspályára, ahol négy gyerek biciklizett épp. A férfit meglátva az ügyben érintett gyerekek eltekertek a pályáról, de a 12 éves gyerek lánca leesett, így a fiúnak tolnia kellett a kerékpárját, amivel el is esett. A férfi ekkor odalépett a földön fekvő gyerekhez, számonkérte tőle a crosspálya területén parkoló tehergépek megrongálását, majd többször megütötte őt.

A gyerek megijedt, ezért azt hazudta, hogy az egyik társa rongálta meg a járműveket. A férfi ekkor autóval a többi gyerek után indult, a gyereknek pedig azt parancsolta, hogy ne merjen elmenni sehova. A gyerek ennek ellenére elindult, ezért a férfi visszament hozzá, bedobta a kerékpárját az árokba, majd a gyereknek azt parancsolta, hogy szálljon be a kocsijába. A fiú félelmében ennek eleget is tett.

A férfi ezután a város központjába vezetett, ahol megtalálta a gyerekeket. Az egyiket megütötte. Erről a jelenetről, legalábbis egy részéről videófelvétel is készült, a férfi ellen vádat emeltek.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!