Féltékenységből megpróbálta felgyújtani alkalmazottját egy férfi Nógrádban

2024. június 19. – 14:09

Másolás

Vágólapra másolva

Féltékenységből akarta felgyújtani feleségével közös cége egyik alkalmazottját egy férfi Nógrádban, az ügyész emberölés kísérlete miatt indítványozta a letartóztatását, közölte a Nógrád Vármegyei Főügyészség. A 42 éves férfi gyúlékony anyaggal locsolta le egyik alkalmazottját, és csak azért nem tudta felgyújtani, mert többen közbeléptek.

A nyomozás adatai szerint a férfi arra gyanakodott, hogy a feleségének viszonya van egy, a közös cégük alkalmazottjaként dolgozó férfival, ezzel június 6-án délután az irodájában szembesítette is őket. A cégvezető dühöngött, trágár kifejezéseket használt, aztán rosszul lett és mentőt hívtak hozzá, majd miután stabilizálták az állapotát, tovább vitatkozott a dolgozójával.

A főnök egy benzin és gázolaj keverékét tartalmazó kannával locsolta le a sértett ruháját és környezetét is, majd a férfi magához vett egy papírlapot és öngyújtóval próbálta meggyújtani. Felesége észrevette férje próbálkozását, közéjük állt, és a többi alkalmazott segítségével elhúzták a férfit a helyszínről.

A gyújtogatással próbálkozó férfit őrizetbe vették, majd az ügyészség indítványozta a letartóztatását, amit a Salgótarjáni Járásbíróság el is rendelt. A döntés nem jogerős.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!