Berobbant egy jelzőlámpa a VI. kerületben, egy férfi súlyos égési sérüléseket szenvedett

2024. június 19. – 19:56

Másolás

Vágólapra másolva

Berobbant egy jelzőlámpa alsó része a VI. kerületi Lövölde téren, az oszlopa égni kezdett, három ember pedig megsérült, írta a rendőrség a Telexnek.

A jelzőlámpáról a terézvárosi polgármester, Soproni Tamás posztolt, mert az út másik felén már a VII. kerület van.

A rendőrség szerint a berobbanás okát egyelőre nem tudni, jelenleg is adatokat gyűjtenek. A tüzet a katasztrófavédelem eloltotta, a három sérültet pedig a mentők vitték kórházba, írták.

Az Országos Mentőszolgálat a sérültekről azt írta a Telexnek, egy nő kisebb, egy férfi nagyobb kiterjedésű, súlyosabb égési sérüléseket szenvedett, a mentők őket sürgősségi osztályra szállították. Harmadik sérültről ők nem írtak.

Egy helyszínen tartózkodó olvasónk így írta le a történteket: „Egy erősebb robbanásszerű hangot hallottam, mintha egy nagy fémtárgy esett volna le. Az emberek a trolimegállóban azonnal körbevették a sérülteket segíteni nekik, a Lidl dolgozói pillanatokon belül nagy üveges vizeket, jeget, panthenolt vittek oda, két járókelő »lezárta« a helyszínt, hívták a mentőket, rendőröket, tűzoltókat. A Lidlben is elment az áram, azonnal kiürítették.”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!