Megállt a szíve egy 16 éves fiúnak a dunaújvárosi strandon

2024. június 16. – 21:39

Másolás

Vágólapra másolva

Ketten is rosszul lettek szombaton a dunaújvárosi Aquantis élményfürdőben. Először egy 16 éves fiúnak állt meg a szíve, a dunavecsei fiú a csúszdás medencében lett rosszul. A strand dolgozói azonnal megkezdték az újraélesztést, stabil állapotban adták át később a mentőknek. Pár órával később egy 70 év körüli asszony is rosszul lett, a medence mellett, a járdán esett össze. Az ő állapota még mindig válságos, de a 16 éves fiút is kórházban tartják megfigyelésre. A Tények riportja szerint a második rosszullét után kiürítették a fürdőt.

Győrfi Pál, az OMSZ szóvivője elmondta, a fiú eszméleténél volt, amikor a mentők megérkeztek, oxigén adása után szállították sürgősségi osztályra. A második esetben is újraélesztésre volt szükség, a spontán vérkeringés visszatért, de a 70 éves nőt így is életveszélyes állapotban szállították sürgősségi osztályra.

Júniusban ez volt a harmadik és a negyedik strandbaleset, múlt héten szombaton egy kőbányai uszodában fulladt bele kis híján a vízbe egy öt év körüli, iráni kisfiú, a medence aljáról vitték felszínre. Június elején iskolai kiránduláson, játék során fulladt meg egy 13 éves fiú a komáromi strandon.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!