Eltöri a csontjait, hullazsákba teszi – ezzel fenyegette Zimány Lindát a férfi, akit Németországban fogtak el

2024. június 14. – 14:57

Másolás

Vágólapra másolva

„Olyanokat írt, hogy felveszi videóra, amikor eltöri a csontjaimat, hogy mindenki lássa, miként sikítok, és hullazsákba tesz” – mondta zaklatójáról Zimány Linda a 24.hu-nak. A modellt azzal kapcsolatban kereste a lap, hogy a rendőrség péntek reggel közölte, elfogták azt a Németországban élő 43 éves magyar férfit, aki 2023-ban a közösségi oldalán keresztül „egy ismert magyar fotómodellnek is számos életveszélyes fenyegetést tartalmazó, illetve trágár üzenetet küldött”.

Mint kiderült, Zimány tavaly februárban tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, miután a férfi rendszeresen zaklatta és életveszélyesen fenyegette őt. A lapnak azt mondta, azt tudta, hogy azonosították a férfit, azt viszont nem, hogy sikerült is elfogniuk. „Nagyon örülök annak, hogy megvan, mert nagyon ijesztőek és félelmetesek voltak az üzenetei” – mondta.

„Martin királynak hívta magát, és azt írta, hogy ő az igazságosztó, aki minden celebet helyre tesz, mert nekik sírban van a helyük.

Egészen félelmetesnek tartom, hogy milyen agresszió és gyűlölet képes kijönni emberekből. Nagyon örülök, hogy elkapták a férfit, mert soha nem lehet tudni, hogy kinek mi játszódik le a fejében, és hogy valóban beváltja-e a fenyegetéseit” – tette hozzá.

Zimányt korábban arról tájékoztatták a hatóságok az ügyfélkapun keresztül, hogy nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki a zaklatója ellen. A bűncselekménnyel gyanúsított férfit két nappal ezelőtt hozták haza repülővel Németországból.

A férfi tavaly januárban több magyar rendvédelmi szervnek is fenyegető emaileket küldött, amelyben azt írta, hogy embereket fog meggyilkolni, ha a családját nem telepítik külföldre. Terrorcselekménnyel való fenyegetés, illetve zaklatás miatt nyomoznak ellene, kezdeményezték letartóztatását.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!