Légyfogó játékra is kényszerítette a sértetteket a túl agresszív tatabányai harcművész

2024. május 28. – 14:26

Másolás

Vágólapra másolva

Egy év három hónap börtönbüntetésre és két év közügyektől eltiltásra ítélte a Tatabányai Járásbíróság azt a férfit, aki rendszeresen bántalmazta és fenyegette élettársát – közölte a bíróság a honlapján kedden. A vádlottal szemben folytatólagosan elkövetett zaklatás bűntette, folytatólagosan elkövetett testi sértés bűntettének kísérlete, valamint személyi szabadság megsértésének bűntette miatt emeltek vádat, majd hirdettek ítéletet, a vádlott és védője még időt kért a fellebbezés ügyében.

A sértett és a vádlott egy tatabányai családi házban éltek, viszonyuk 2021 áprilisától romlott meg. A vádlottnak dühkitörései voltak, megalázta párját, furcsa lett a viselkedése. Azért is fenyegette élettársát, mert nem akart az ő tanítása mellett küzdősportot tanulni. Miután a házba befogadta munkatársát, már féltékenysége miatt is megöléssel fenyegette a nőt. Hamar bántalmazni is kezdte harcművészeti eszközzel, illetve meg is rugdosta őt.

A közlemény szerint egy alkalommal a sértett el akart menni otthonról, a vádlott „egy fanyélre zsinórral erősített fagolyóval” homlokon ütötte, kirúgta a lábát, a sértett emiatt elvesztette az eszméletét. A vádlott ennek ellenére tovább ütlegelte, majd a hajánál fogva berángatta a ház teraszára, egy székre ültette, egy síbottal a hátára ütött, végül felrúgta a székkel együtt.

A bántalmazásnak nem lett vége, a sértettet többször bezárta, nem engedte el munkába, 2021. május 13-án a konyhaasztal lábához bilincselte bő negyedórára. A magához költöztetett férfit is odabilincselte egyszer, ő addig nem szabadulhatott, amíg a „légyfogó játék” célját el nem érte, azaz el nem kapott egy legyet.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!