Technikai probléma miatt visszafordult a Wizz Air Dubajba tartó járata

2024. május 27. – 22:09

Másolás

Vágólapra másolva

Visszafordult Törökország felett a Wizz Air Budapestről Dubajba tartó járata – írja az Index. A Telex kérdéseire a cég azt válaszolta, hogy a visszafordulásnak technikai oka volt, de a kivizsgálást és a szükséges javításokat „a Wizz Air szakemberei azonnal megkezdték”.

A visszafordulás azonban nemcsak a Dubajba tartó utasokat érintette, hanem azokat is, akik a W62498-as járattal Dubajból Budapestre repültek volna, ugyanis ugyanez a repülő fordult volna vissza.

„A légitársaság azon érintett utasok számára, akik ezt igényelték, szállást biztosított, illetve felajánlotta számukra az ingyenes átfoglalást, a 100 százalékos készpénz-visszatérítést vagy az eredeti viteldíj 120 százalékának WIZZ-kreditben való jóváírását” – írta a Wizz Air. A foglaláskor megadott emailcímen és sms-ben is értesítették az érintett utasokat, emiatt előfordulhat, hogy aki közvetítő oldalon keresztül vette a jegyét, nem kapta meg a tájékoztatást. Ők a Wizz Air oldalán, az appban vagy a telefonos ügyfélszolgálaton érdeklődhetnek.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!