Gazdátlan pótkocsi várja gazdáját az M7-esen

2024. május 23. – 05:53

Másolás

Vágólapra másolva

Baleset nem nehezíti a közlekedést csütörtökön, a korai órákban, de az Útinform beszámolója szerint szokatlan közlekedési események azért történtek: például az M7-es autópályán, Székesfehérvár térségében, a Budapest felé vezető oldalon, a 63-as kilométernél egy gazdátlan pótkocsi foglalja el a gyorsító sávot.

A 42-es főúton, Berettyóújfaluban, a Biharkeresztes felé vezető oldalon egy tehergépjármű rakománya az úttestre zuhant, emiatt a 37-es kilométernél forgalomkorlátozásra kell számítani. Lezárták az M6-os autópályán a 34-es kilométernél levő Ráckeresztúr–Ercsi csomópontot. Sem a Pécs felé, sem a Budapest felé vezető oldalon se lehet le- vagy felhajtani. A kijelölt kerülőút az M6-os 29-es Százhalombatta-dél csomóponton a 6-os főút felé lett kijelölve.

Az M1-es autópályán, a 135-ös kilométernél lévő Börcs pihenőhelyet mindkét oldalon lezárták műszaki probléma miatt. Közben átadták az autóforgalomnak az M6-os autópálya újabb szakaszát Bóly és Majs, azaz a 192-es km és a 205-ös km között. Az új autópálya-szakasz egyelőre matrica nélkül használható. Mivel az autópálya még nem használható a határig, a tranzit tehergépjárművek továbbra is az 56-os, illetve az 57-es főúton közlekedhetnek Horvátország felé.

A magyar–szlovén határszakaszon, Vas vármegyében, a Kétvölgy és Szentgotthárd közötti összekötőutat utat (7458-as jelű út) a szlovén határátkelőnél lezárták, a határátkeléshez Felsőszölnök felől lehet kerülni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!