Macsetével ment egymásnak két csoport Pécsen, majd egyikőjük szándékosan elgázolt két embert

2024. május 18. – 09:22

Másolás

Vágólapra másolva

Pécsen, az egyik áruház előtt ment egymásnak ásókkal és bozótvágó késsel két csapat a vita hevében. Mint az erről készült videón látszik, az egyik csapat tagja ezután autóba szállt, majd belehajtott a másik csoportba, és két embert elgázolt. A két ember a gázolás után felkelt, a sofőr pedig ment egy kört, kiszállt az autójából, visszaszállt, lefulladt, majd elhajtott:

Mint az RTL írja, a rendőrök emberölés kísérlete miatt nyomoznak az ügyben. A Baranya Vármegyei Rendőrfőkapitányság szóvivője azt mondta, hogy „az áldozatok sérüléseiknek vizsgálata, és az eset körülményeinek tisztázása is folyamatban van. A Baranya Vármegyei rendőr-főkapitányság az eset kapcsán több emberen elkövetett emberölés kísérlete miatt indított nyomozást.”

Frissítés: A Police.hu-n azt írják, hogy őrizetbe vették a férfit, aki szándékosan ütötte el a két gyalogost. A vita előzménye egy korábbi nézeteltérés volt, a macsetével, valamint a lapátokkal fenyegetőző társaságok között. Tettlegesség nem volt, a macsetések távozni akartak, ekkor hajtott fel a férfi autójával a járdára, majd „nagy lendülettel, fékezés nélkül elütötte őket”.

A sérültek ezután felálltak, folytatták a vitát, az autót vezető férfi pedig közben megfordult, hogy újra megpróbálja elütni az apát és fiát – ők azonban elugrottak az autó elől. A gázoló és társai elmenekültek a helyszínről, a sérülteket kórházba szállították. A 25 éves gázoló, illetve a mellé beülő 40 éves férfi letartóztatását is kezdeményezték.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!