Váratlanul meghalt Szentgotthárd fideszes alpolgármestere

2024. május 16. – 13:26

Másolás

Vágólapra másolva

Szerdán este, eddig tisztázatlan körülmények között meghalt Labritz Béla, Szentgotthárd fideszes alpolgármestere. A város polgármestere, Huszár Gábor szerint Labritz Béla nagyon szeretett horgászni és a Rába-parton lévő horgászhelyéről eshetett bele a folyóba – írja a Vas Vármegyei Hírportál.

„Józan ésszel a történteket felfogni szinte lehetetlen. Labritz Béla városunk köztiszteletben álló, mindenki által szeretett lokálpatriótája volt” – mondta az önkormányzat oldalán közzétett videóban a Vas megyei település polgármestere. Huszár Gábor közölte, hogy az alpolgármestert Szentgotthárd saját halottjának tekinti. Labritz Béla egyébként az idei választáson is indult volna, a Fidesz–KDNP jelöltje volt.

A Vas Vármegyei Hírlap szerint Labritz Béla élettelen testét szerda este 20:45-kor találták meg. Információik szerint rosszul lett, elesett, és már halott lehetett, amikor a vízbe zuhant, vagyis vélhetően nem fulladás okozta halálát. Az esettel kapcsolatban kerestük a vármegyei rendőrség sajtóosztályát és a mentőket is, amennyiben válaszolnak, frissítjük a cikket.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!