Gyurcsány Magyar Péterről: Kérdezni csak neki tetszőt lehet, de leginkább a gyönyörűségtől elalélva imádni

2024. május 14. – 12:53

Másolás

Vágólapra másolva

Ismét Magyar Péterre utalva posztolt Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke ugyan nem írta le a Tisza Párt alelnökének nevét, de a szövegből egyértelmű, hogy róla van szó.

„Aki kérdezni mer tőle, róla, vagy csak neki nem tetszőt, az Rogán embere. Mert kérdezni csak neki tetszőt lehet, de leginkább a gyönyörűségtől elalélva imádni, közben esetleg csurgó nyállal bólogatni szabad, sőt, ez az elvárás. Aki nem így tesz, az minimum kishitű, nyilvánvalóan ellene van a Fidesz leváltásának, de leginkább megvette, megvezette, megzsarolta valaki” – írta Gyurcsány, aki a posztja végén felteszi a kérdést, hogy szemorvoshoz kellene-e menni. Hogy kinek, az viszont nem derül ki a posztból.

A DK elnöke egyszer már április elején is posztolt Magyarról, akkor a tüntetésére reagált úgy, hogy „vannak választók, akik történelmi gyalázatnak tekintik Orbán kormányzását, akik azzal egy percre se alkudtak meg, akik mindig elutasították a Fidesz korlátlan uralmi törekvéseit, akik egyetlen percig se szolgálták Orbán rendszerét, soha nem szavaztak a Fideszre”, és akik a küzdelmet „nem bízzák a tegnapi ellenfeleikre”.

Magyar Péter Kossuth téri tüntetésén említette meg a DK elnökét, azt mondta róla, hogy Gyurcsány „a pillére és a biztosítéka” Orbán Viktor rendszerének.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!