Az oltásdiktatúra és a rovarevés ellen tüntetett a Mi Hazánk

2024. május 12. – 21:13

Másolás

Vágólapra másolva

Antiglobalista, vagy talán inkább összeesküvéselmélet-párti tüntetést tartott szombaton a Mi Hazánk a Külügyminisztérium előtt, ahonnan a résztvevők az Egészségügyi Államtitkárság elé vonultak. Az apropót az Egészségügyi Világszervezet (WHO) járványügyi szerződéstervezete adta, függetlenül attól, hogy abból a jelek szerint semmi se lesz, mert a közelgő májusi határidőig szinte kizárt, hogy sikerüljön mindenben megállapodniuk a WHO tagországainak.

Talán ezért is beszélt Dúró Dóra, a párt elnökhelyettese inkább a rovarevésről, ami helyett hazai kenyeret szeretne inkább. A rovarevés amúgy már csak a rovarok tápanyag-összetételére tekintettel nem a szénhidrátokban gazdag búza, hanem a fehérjeforrás vágóállatok fogyasztását, és még inkább rendkívül erőforrás-igényes és üvegházhatásúgáz-termelő tenyésztését váltaná ki. Magyarán, nem a kenyerünk, hanem a kolbászunk van veszélyben tőle.

Dúró beszédében a 444 tudósítása szerint emellett még bevándorlásról, deviáns pedofilokról és oltásterrorról értekezett. Végszóra a színpadra is lépett Tamási József bel- és természetgyógyász, aki a világjárvány alatt videókban győzködte a közönségét, hogy nincs is világjárvány, tavaly pedig arról értekezett, hogy akik nem betegszenek meg az oltásoktól, azok biztos placebót kaptak.

A tüntetést Toroczkai László pártelnök felszólalása zárta, ő globális diktatúráról beszélt. és arról, hogy a sajtó elhallgattatja őt, pedig igazából a Mi Hazánk a harmadik út, nem Magyar Péter.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!