Kétszer is kigyulladt ugyanaz a lakás Csepelen, egy férfi meghalt

2024. május 11. – 15:23

Másolás

Vágólapra másolva

Szombaton reggel kigyulladt egy társasházi lakás Csepelen. Miután a tűzoltók eloltották a tüzet, kora délután ismét jelzést kaptak, hogy ugyanabban a lakásban újabb tűz ütött ki. A tűzoltók ezt a tüzet is megfékezték. A lakásban szombat reggel egy ötvenes éveiben járó férfi holttestét fedezték fel. Egyelőre mindkét tűzeset okát vizsgálják.

Szombat reggel hét óra körül kigyulladt egy társasházi lakás Csepelen – derült ki az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közleményéből. A Puli sétányon fekvő négyemeletes társasházhoz három járművel vonultak a tűzoltók.

Az egyik második emeleti, bútorokkal és tárgyakkal telezsúfolt lakásban keletkezett tűz, itt találták meg az ötvenes éveiben járó férfi holttestét a tűzoltók. Egy tizenkét négyzetméteres szobában öt négyzetméteren ágy és környezete izzott, az egész lakás füsttel telítődött.

A tűzoltók az oltás idejére harminc embert kísértek ki a társasházból, később viszont hazatérhettek, az épület lakható maradt.

A Csepel.info információi szerint a lakás szombaton kora délután azonban ismét kigyulladt. A Telex kérdésére a katasztrófavédelem megerősítette, hogy délután negyed kettő körül újabb riasztást kaptak, hogy a lakásban ismét felcsaptak a lángok. Fél kettő magasságára már el is oltották a tüzet, kettő óra után nem sokkal a lakók is visszatérhettek a házba.

A tüzek keletkezési okának feltárására a katasztrófavédelem tűzvizsgálati eljárást indított.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!