Vécére kellett sietnie, ezért küldte el káromkodva Hadházy Ákost a bácsszőlősi polgármester

2024. május 2. – 08:52

Másolás

Vágólapra másolva

Újraindul a polgármesteri székért Szarvas Róbert Norbert, Bácsszőlős jelenlegi vezetője, aki pár hónapja azzal került be a hírekbe, hogy beköltözött a falu 46,5 millió forintos uniós pénzből felújított egészségházába. Amikor erről kérdezte Hadházy Ákos független képviselő februárban a helyszínen, ez a párbeszéd zajlott le közte és Szarvas Róbert Norbert között:

Szarvas Róbert Norbert: Miért kérdez baromságokat? Mindenről tud, akkor mi a francnak kell kérdezősködni?!
Hadházy Ákos: Mert annyira meredek, hogy ön az orvosi lakásban lakik.
Szarvas Róbert Norbert: Baszd meg! Valahol laknom kell!

A polgármester ellen jelenleg is hivatali visszaélés gyanújával nyomoznak, ő mégis úgy gondolja, a beköltözésével nem történt károkozás, Szarvas Róbert a Népszavának azt mondta, azért se büntetheti meg az EU a falut, mert ő havi 17 500 forint lakbért fizetett. Az örökké forráshiányos önkormányzat legalább egy kis pénzhez jutott, mondta a lapnak.

A Népszava azt írja, hogy a 310 fős faluban a polgármester 65 ajánló aláírást is összegyűjtött, és úgy érzi, bíznak benne a bácsszőlősiek, a lap munkatársának nyilatkozó helybéliek többsége a botrány ellenére is támogatja Szarvast.

A bácsszőlősi polgármester azt mondta a lapnak, hogy a Fidesz nyíltan nem támogatja a júniusi választáson, de cáfolta, hogy ki is zárták volna a pártból, állítása szerint továbbra is tag, és az EP-választásra gyűjtött is a Fidesznek 93 ajánlást.

Arra a kérdésre pedig, hogy miért rázta le olyan durván Hadházyt, Szarvas Róbert ezt válaszolta:

„Mert bajban voltam, nagyon kellett mennem a vécére. Siettem, és ez jött ki a számon.”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!