Élettársával együtt éveken át szexuálisan bántalmazta tinilányait egy Pest megyei rendvédelmis

2024. április 30. – 11:34

Másolás

Vágólapra másolva

Vádat emelt a Központi Nyomozó Főügyészség egy negyvenes éveiben járó férfi ellen, aki élettársával együtt szexuálisan bántalmazta, és többször meg is verte kiskorú lányait, közölte a Központi Nyomozó Főügyészség.

A férfi korábban rendvédelmisként dolgozott Pest megyében, a nyomozás során kiderült, hogy a saját és az élettársa kiskorú lányát is éveken keresztül abuzálta, amiben időnként az élettársa is részt vett. A vádirat szerint a férfi 10 éves koruk óta szexuálisan bántalmazta a saját és az élettársa lányát is, amikor a gyerekek ellenálltak, úgy törte meg őket, hogy veréssel vagy megöléssel fenyegette őket.

Az abúzusról a férfi élettársa nemcsak tudott, hanem többször részt is vett benne, többször kényszerítve a lányokat, hogy tűrjék el a szexet. A férfi az élettársát is rendszeresen verte, többször a csontjait is eltörte. A férfi az eljárás kezdete óta letartóztatásban van, élettársa 4 hónap letartóztatás után házi őrizetbe került, és abban van most is. A nő a nyomozás során részben beismerő vallomást tett, a férfi tagadta a bűncselekmények elkövetését.

A férfi ellen többszörösen minősített, nemi élet szabadságát sértő bűncselekmények, kiskorú veszélyeztetésének bűntette, valamint a súlyos testi sértéssel és személyi szabadság megsértésével elkövetett kapcsolati erőszak bűntette miatt emeltek vádat a Fővárosi Törvényszéken.

Van segítség! Ingyenes, anonim, a nap 24 órájában hívható lelki elsősegély-szolgálat várja a hívásokat a 116-123 és 06-80-810-600 telefonszámon. Ha öngyilkossági gondolatai vannak, kérjük, olvassa el ezt az oldalt, mielőtt kárt tenne magában. Ha másvalakiért aggódik, ezen az oldalon talál tanácsokat, mit tud tenni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!