Tarkón vágta és megrugdosta élettársát egy borsodi rendvédelmi dolgozó, nyomozás indult ellene

2024. április 29. – 11:15

Másolás

Vágólapra másolva

A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség garázdaság és könnyű testi sértés vétsége miatt rendelt el nyomozást egy rendvédelmi dolgozó ellen, aki még 2022 augusztusában egy borsodi településen bántalmazta élettársát, közölte az ügyészség. A férfi barátnőjével és szüleivel szórakozott egy pincesoron, majd az apjával hajnalban átment egy szórakozóhelyre, ahol aztán a két nő is csatlakozott hozzájuk.

Miután a két nő szólt, hogy a két férfi ki van tiltva a helyről a biztonságiak mind a négyüket kiküldték a borozóból. A történtek miatt a rendvédelmis összeveszett az élettársával, káromkodva szidta őt, mire a nő közölte, hogy nem megy haza a férfival, és visszaindult a borozóba.

A gyanú szerint ettől az ittas férfi feldühödött, a fiatal nő után futott, majd amikor utolérte, nekifutásból nagy erővel a tarkóján megütötte, a hajánál a földre rántotta, majd a földön fekvő nőt tovább bántalmazta. A nőnek véraláfutásokkal és duzzanattal járó horzsolásos sérülései keletkeztek. Az ügyészség szerint a rendvédelmi dolgozó magatartása olyan kihívóan közösségellenes és erőszakos volt, hogy másokban riadalmat kelthetett, így ez garázdaságnak is minősül.

A nyomozó ügyészségen gyanúsítottként kihallgatott férfi beismerte tettét.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!