Bencsik András: Magyar Péter egy ócska szar, Budapest pedig az idióták széles rétegét termelte ki

2024. április 29. – 09:23

Másolás

Vágólapra másolva

Vasárnap este ismét iróniával fűszerezett elemzést folytatott az elmúlt hét aktuális belpolitikai és közéleti helyzetéről a Hír Tv Sajtóklub című politikai vitaműsorában Bayer Zsolt vezetésével Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője, Gajdics Ottó újságíró és Néző Péter, a Magyar Nemzet főszerkesztője. A műsorban a hét eseményeit vették sorra, Magyar Péterről, Brüsszelről és a kampányról beszélgettek. A Magyar Péterről szóló bejátszást csak „MP”-ként vezette fel Bayer Zsolt, majd arra reagálva Bencsik András kezdett elemzésbe.

Azt mondta Magyarról, hogy „kristálytiszta baloldali” háttérrel rendelkezik, Bencsik szerint egyértelműen kiderült, hogy amerikai ügynökök hada nyüzsög körülötte, és nem kevés törvénytelenség derült ki róla. „Nem tudom, meddig fut ez a fiúcska, de gyakorlatilag ő már lebukott” – mondta Bencsik.

„És ne felejtsük továbbra is, hogy egy ócska szar, aki a jobboldal egyik dédelgetett kedvencéből lett egy piszkos kis silány alak. Őszinte részvétem mindazoknak, akik ennek az embernek egy szavát is elhiszik”

– mondta a Demokrata főszerkesztője.

Bencsik a műsorban később többször is ironikusan beszélt az ellenzékről, először azt mondta, hogy szerinte a Gyurcsány Ferenc vezette DK egyre nagyobb bajban van, mert az új generációs politikai ellenzék megpróbálja őt kiszorítani. „A kommunista nosztalgia, amit Gyurcsányék meglovagoltak, kezd kimenni a divatból” – mondta, majd hozzátette, hogy az „új agresszívek szorítják ki őket”.

„Ennek eklatáns példája a Kutyapárt, aminek egy civilizált országban egy szavazatot sem lenne szabad, hogy kapjon, de hát Budapest kitermelte egy széles rétegét az idiótáknak, akiknek ez baromira tetszik, így szükségképpen találkozott Baranyi Krisztina és a Kutyapárt” – mondta a Demokrata főszerkesztője. Erre a gondolatmenetre csatlakozott rá Gajdics Ottó is, aki szerint Medgyessy Pétertől indult az a folyamat, aminek eredménye most az, hogy devalválódott a politizálás.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!