Kövér László: Magyarország a normalitás európai főhadiszállása

2024. április 28. – 10:42

Másolás

Vágólapra másolva

„2010 óta Magyarország a bizonyíték arra, hogy a normalitás társadalmi többsége demokratikus módon politikai többséget tud szerezni, és azt demokratikus módon meg is tudja őrizni” – mondta Kövér László a CPAC jobboldali konferenciájának csütörtök esti gálavacsoráján a Mandiner szerint.

A házelnök a rendezvény fővédnöke is, az Operaházban tartott eseményen pedig arról beszélt, hogy „az abnormalitás erői globálisan lépnek fel ellenünk”, ezek az erők pedig destabilizálni akarják az Egyesült Államokat, minden európai nemzeti államot és Izraelt is, dehumanizálni akarják az amerikai, az európai és az izraeli embereket. Mindezt Kövér szerint azért, mert olyan világrendet akarnak, ami nem közérdeken, hanem az ő magánérdekeiken alapul, és aminek alakítói többé már nem a közakaratot megtestesítő, demokratikus legitimációval rendelkező közhatalmak, azaz a nemzeti államok, hanem a transznacionális magánhatalmak gazdái.

De Kövér szerint „mi, a nyugati normalitás erői, Izraeltől Európán keresztül az Egyesült Államokig nem akarunk ilyen világrendet. Az abnormalitás erői azt üzenik, Isten csak mítosz, a haza csak illúzió, a család csak teher. Nekünk, a normalitás erőinek az Isten, a haza és a család olyan megtartó valóság, amely legfőbb értelmét adja az életünknek”. Magyarországot pedig egyenesen „a normalitás európai főhadiszállásának” nevezte.

Azt is mondta, az abnormalitás erői „el akarják törölni a zsidók és a keresztények hitét. Amerikát el akarják venni az amerikaiaktól, Európát pedig az európaiaktól azért, hogy Soros Györgynek és társainak adják. Izrael államát szét akarják verni azért, hogy utána odadobják ellenségeinek. A demokráciát diktatúrává akarják alakítani, és kormányzatainkat pedig az abnormalitás erőinek cselédjévé akarják tenni”.

Kövér szerint összefogással és hatékony cselekvéssel „mindenhol legyőzhetjük a luciferiánusokat!”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!