Zsámbokon indul a Gattyán-féle párt polgármesterjelöltjeként a DK-ból kilépett Rózsa László Péter

2024. április 22. – 14:47

Másolás

Vágólapra másolva

Polgármesteri posztért és képviselői helyért is indult a DK-ból 2021-ben kilépett Rózsa László Péter, akiről egykori párttársa, Hazai Iván András, Óbuda volt DK-s alpolgármestere azt állította, hogy kiforgatta őt a vagyonából, csicskáztatta és félelemben tartotta. Rózsa a vádakat korábban tagadta, az ügyben folytatott rendőrségi vizsgálat azonban lezárult, és az aktát zsarolás és csalás gyanújával továbbították az ügyészségnek.

A 24.hu-nak most a lap egyik olvasója szólt arról, hogy Rózsa a Pest vármegyei Zsámbokon indul a polgármesteri posztért és a képviselői helyért is, ráadásul a Gattyán György-féle Megoldás Mozgalmat képviselve. Bár a politikus hivatalos oldalán erre utaló jelet a lap nem talált, a Nemzeti Választási Iroda oldalán kiderül, hogy Rózsa átvette a jelöltséghez szükséges ajánlóíveket.

Rózsa korábbi társa, Hazai, akivel a DK-ból való kilépésük után megalapították a Valódi Demokrata Pártot, jelenleg nyugdíjasként egy budapesti McDonald’sban dolgozik kisegítőként. Rózsa a helyi Facebook-csoportban közzétett bemutatkozásában azt írta még a 24.hu szerint, hogy a Megoldás Mozgalom alapítója, Gattyán György által a magánvagyonából létrehozott 1 milliárd forintos alapból lesz lehetősége pályázati pénzt szerezni a község problémáinak orvoslására.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!