Több baleset miatt lassú a forgalom az Erzsébet híd közelében, az Astoriánál egy kocsi és egy teherautó ütközött össze

2024. április 22. – 17:16

Másolás

Vágólapra másolva

Több baleset is történt a fővárosban a Hegyalja út-Erzsébet híd-Kossuth Lajos utca útvonalán, amelyek miatt lassabban halad a forgalom és az autóbuszok is késéssel közlekednek – olvasható a BKK közleményében. Az Astoria közelében egy kocsi és egy kisteherautó ütközött utca az V. kerületi Kossuth Lajos és Magyar utca találkozásánál hétfőn 14 óra magasságában. A BRFK-tól úgy értesültünk, hogy a mentősök egy embert szállítottak kórházba. A Telex egyik munkatársa képeket is küldött a helyszínről:

Baleset az Astoria közelében Budapesten 2024. április 22-én – Fotó: Telex / Német Tamás Baleset az Astoria közelében Budapesten 2024. április 22-én – Fotó: Telex / Német Tamás
Baleset az Astoria közelében Budapesten 2024. április 22-én – Fotó: Telex / Német Tamás

A BKK közleményében azt írja, nem sokkal később ugyancsak baleset történt az Erzsébet hídon, illetve a Hegyalja úton a Sánc utcánál. A Hegyalja úton a balesetben kidöntöttek egy jelzőlámpa-oszlopot.

A Kossuth Lajos utcában és a Hegyalja úton a műszaki mentés ideje alatt csak egy sáv járható, az érintett BKK-járatok, vagyis az 5-ös, a 7-es, a 8E, a 107-es, a 108E, a 110-es, a 112-es és a 133E autóbuszok pedig mintegy 15 perces késéssel közlekednek. A 178-as autóbusz terelve jár, nem érinti a Naphegy tér megállót.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!