Lázár János: Nagyon szeretném végre tudni, miért kapott kegyelmet K. Endre

2024. április 18. – 21:06

Másolás

Vágólapra másolva

„Én is azok közé tartozom, aki szeretné tudni [miért kapott kegyelmet K. Endre]. Nagyon szeretném tudni végre, hogy egy kiskorú gyerek sérelmében elkövetett bűncselekményben hogyan lehet kegyelmet adni Magyarországon. Ezt én fölháborítónak és megbocsáthatatlannak tartom egy politikai közösségen belül, és az ország szempontjából is. Aki egy kiskorú gyerek rovására, sérelmére elkövetett bűncselekményben kegyelmet ad, az nem való fölénk, és nem való közénk sem” – mondja Lázár János építési és közlekedési miniszter a 444-nek adott interjújában. Szerinte sokszor megkérték Novákot, hogy adjon magyarázatot, de nem kaptak választ.

Lázár János szerint Varga Judit hangfelvétele nem atombomba, hanem vízipisztoly, és nem tudja elképzelni, hogy az ügyészségi iratokba valaki kívülről belenyúlt volna. Szerinte Varga a hangfelvételen tévedett, vagy hülyeséget beszélt.

Azt, hogy Magyar Péter a Fideszre mekkora veszélyt jelent, se alábecsülni, se túlbecsülni nem akarja. Azt mondja, ismeri Magyart, aki dolgozott az általa felügyelt vállalatoknál, és az ottani munkájára rosszat mondani nem tud.

Ezenkívül kíváncsian várja, hogy mi lesz Magyar Péter politikai próbálkozásának a kimenetele. Szerinte az elmúlt harminc évben sokan kiváltak a Fideszből, az ellenzéki pártok pedig tele vannak az ilyen politikusokkal, ezért – ironikusan – sok szerencsét kívánt Magyarnak. Szerinte viszont Magyar sokkal veszélyesebb az ellenzéki pártokra, mint a Fideszre, mert a szavazóik elégedetlenek velük, és le akarják váltani őket.

A videót ezen a linken lehet megnézni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!