Bíróság elé állították a Borkai jachtos orgiájáról ismert ikerpárt, amiért pályázati pénzeket lophattak el

2024. április 17. – 19:11

Másolás

Vágólapra másolva

Költségvetési csalás vádjával állították bíróság elé Borkai Zsolt és barátai adriai jachtos orgiájának két résztvevőjét, a később innen elhíresült ikerlányokat. K. Csenge és K. Lili egy, a fiatalok munkanélküliségének csökkentését és vállalkozóvá válásukat segítő programban kapott pénzt, amit az ügyészség szerint nem erre a célra költötték el – írja az Index.

Az ügyben édesanyjuk is vádlott, az ügyészség szerint ő saját vállalkozásával hamis számlákat bocsátott ki lányainak. Az ügyben szerdán tartották az előkészítő ülést, de mivel a két lánynak nem volt védőügyvédje, a bíró szeptemberre halasztotta az ülést.

Az ügyészség nagyobb vagyoni hátrányt okozó költéségvetési csalás és hamis magánokirat felhasználásának vétsége miatt emelt vádat. A vád szerint a lányok édesanyja majdnem 6 millió forintnyi támogatás szabálytalan elköltésében segített.

A két ikerlány még 2019-ben lett országosan ismert, amikor felkerült az internetre egy videó, ahogy Borkai Zsolt és barátai fiatal lányokkal tartanak orgiát egy jachton az Adriai-tengeren. A felvételeken a fiatal lányok között volt a most megvádolt két iker.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!