Ez történik, ha a mindenkit letoló Porsche-sofőr nem tud mindenkit letolni az M0-son

2024. április 14. – 17:38

Másolás

Vágólapra másolva

Magyarország szinte legszörnyűbb videóit szokta feltölteni a BpiAutósok nevű kollektíva a YouTube-ra. De nem a felvételek minősége szörnyű, hanem az azokon látható közlekedési kultúra. Egy ilyen videó azt mutatja most, miként próbált mindenkit eltakarítani az útjából egy agresszív Porsche-tulaj az M0-s körgyűrűn április 11-én.

Egy kocsi hátsó fedélzeti kameráján látszik, ahogy a belső sávban szabályosan haladó Ford mögé megérkezik a terepjáró, ami folyamatosan az előzés lehetőségét keresi, majd ahogy esélye támad, szabálytalanul, jobbról előzni kezdi a Fordot. Az utóbbi azonban nem hagyja magát, egy ideig szlalomozik a két kocsi, majd a Porsche egy gázfröccsel meglép. Eközben a felvételt készítő autónak is többször majdnem nekimegy (ez a kocsi idővel lehúzódik a haladó sávba).

A BpiAutósok honlapja szerint az eset az M0-s M3-as felé tartó oldalán történt Vecsés magasságában. A Telex megkereste a Pest vármegyei rendőrséget is, hogy indítottak-e eljárást a felvételen szereplő valamelyik fél ellen, ha válaszolnak, frissülünk.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!