Több kilométeres sorban állnak a kamionok Csanádpalotánál

2024. április 12. – 05:33

Másolás

Vágólapra másolva

Kisebb nehézségek akadnak csak a közlekedésben pénteken reggel, egyelőre komolyabb fennakadásokra nem kell számítani, derült ki az Útinform hajnali jelentéséből. A beszámoló szerint az M43-as autópályán, a Csanádpalota határátkelőnél, a magyar–román határon, a kilépő kamionok torlódása meghaladja az 3 kilométert, a magyar–szlovén határon, Vas vármegyében, a Kétvölgy és Szentgotthárd közötti összekötőutat utat (7458-as út) pedig lezárták a szlovén határátkelőnél. A határátkeléshez Felsőszölnök felől lehet kerülni.

Az M3-as autópályán, a főváros közelében, a 10-es és a 14-es kilométer között aszfaltoznak. A Vásárosnamény felé haladók a belső sávon illetve az ellenkező oldal belső sávján haladhatnak. A városközpont felé haladók a külső és a leálló sávot használhatják.

Az M6-os autópályán, Érd térségében a Pécs felé vezető oldalon, a 21-es és a 24-es km között aszfaltozás miatt csak egy sáv járható. Pécs felé a 25-ös kilométernél a Százhalombatta-észak csomópontban a le- és felhajtó ágat is lezárták.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!