Magyar Péter: A Gyurcsány Ferenc által is támogatott Karácsony Gergelyre biztosan nem szavaznék

2024. április 12. – 06:21

Másolás

Vágólapra másolva

Sajnálja, hogy Budapest nem tudott jobb választási alternatívát nyújtani az itt élőknek, szerinte a város többet érdemelne – mondta a Magyar Hangnak Varga Judit NER-rel szembeszálló volt férje, Magyar Péter, amikor arról kérdezték, kit fog támogatni a főpolgármesterek közül.

„A Gyurcsány Ferenc által is támogatott Karácsony Gergelyre biztosan nem szavaznék, de Szentkirályi Alexandrára sem, aki még életében nem beszélt ellenzéki újságíróval, illetve láthatóan semmiféle elképzelése sincs Budapestről. Vitézy Dávid a Fidesz hekkje, mindenki tudja, hogy hozzájuk tartozik, államtitkáruk is volt” – mondta Magyar, aki szerint Vitézyben nincs meg az a vezetői kvalitás, amivel egy akár oligarchákkal és pártkatonákkal erősített közgyűlést is össze tudna fogni.

Kérdezték arról is, hogy hogyan fogja tudni fenntartani a felfokozott hangulatot a június 9-i EP-választásokig, amire azt válaszolta, hogy ez már egy öngerjesztő folyamat. „A Talpramagyarok.hu oldalunkon az első nap 100 ezer önálló megtekintés volt, aztán a hatalom részéről jött az ötmilliós, majd másnap egy 15 milliós túlterheléses támadás. Ám a srácok erre ráfaragtak, professzionális biztonsági intézkedéseket dolgoztunk ki, nem férhetnek a belépők adataihoz, nem
tudják lelőni az oldalunkat. Nyilván a terhelést folytatni fogják, és
mindent megtesznek, hogy hiteltelenítsenek bennünket” – mondta Magyar, aki az EP-választáson az öt-tíz százalékos eredménynek örülne.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!