Menczer Tamás: A Fidesz Európa legsikeresebb pártja, mégis naponta támadások kereszttüzében áll

2024. április 8. – 08:39

Másolás

Vágólapra másolva

A kormány és a Fidesz–KDNP naponta támadások kereszttüzében áll, a kegyelmi ügy is az volt, és „ez a cirkusz is az, most ez a derék ember mindennap mindent elmond rólunk” – mondta Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója a vasárnapi Facebook-videójában. Pontosan nem fejtette ki, kire gondol, de valószínűleg Magyar Péterre és a szombati tüntetésére utalt.

„Az a párt, a Fidesz és az a kormány, amelyet a Fidesz és a KDNP támogat, Európa legsikeresebb pártja és valószínűleg az egész világ legsikeresebb pártja. Egymás után négy választást nyertünk kétharmaddal, ami páratlan Európában és világszinten is” – mondta Menczer, aki szerint támogatóiknak nem kell védekező testtartást felvenni, mert szerinte minden okuk megvan arra, hogy egyenes derékkal, fölemelt fejjel és kihúzott mellkassal álljanak.

Menczer szerint olyan politikai erők akarják most oktatni őket, amelyek egy-két százalékon állnak, vagy amelyek még soha nem voltak választáson, illetve olyanok, amelyeket „minden alkalommal tönkrevertek”. Ők akarják megmondani, hogy mit és hogyan kellene csinálnia a legsikeresebb pártnak? – tette fel a kérdést. „Mi nem lottón nyertük ezt a támogatást” – mondta.

„Az eredmények bennünket igazolnak a nap végén, a számok makacs dolgok, (...) nem hagyjuk, hogy mindenfajta izgalmas ember veszélybe sodorja azt, amit közösen elértünk” – jelentette ki.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!