Több busz és villamos közlekedése változik Magyar Péter szombati tüntetése miatt

2024. április 5. – 16:49

Másolás

Vágólapra másolva

Változik a BKK-járatok közlekedése a belvárosban Magyar Péter szombatra meghirdetett 14 órától kezdődő demonstrációja miatt. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében azt írta:

a vonulás idejére a Károly körút-Bajcsy-Zsilinszky út-Alkotmány utca útvonalat, majd kora estig a Kossuth Lajos teret is lezárják, emiatt módosul egyes BKK-járatok közlekedése.

A forgalomkorlátozás mértéke a résztvevők számától függ, a keresztirányú forgalomban is 10-15 perces zárás várható.

A Károly körút-Bajcsy-Zsilinszky út zárása miatt a 9-es busz és a 72-es trolibusz várhatóan 13 óra 30 perc és 15 óra között mindkét irányba módosított útvonalon, a Nagykörúton közlekedik, ideiglenesen a 923-as autóbusz Corvin-negyed M és Oktogon M közötti megállóhelyein áll meg.

A 2-es és a 23-as villamosok várhatóan 15 órától 18 óráig a Kossuth Lajos tér lezárása miatt rövidített útvonalon, a Közvágóhíd H illetve a Keleti pályaudvar M és a Kossuth Lajos tér (Széchenyi rakpart) között közlekednek.

A 100E autóbusz a Károly körút lezárása miatt várhatóan 13 óra 30 perc és 14 óra 30 perc között rövidített útvonalon, a Kálvin térig közlekedik, és a Deák Ferenc tér megállóhelyet nem érinti.

A közlekedési változások folyamatosan frissülő információi a BKK Info oldalon, a közúti információk pedig a BKK Info – Közút oldalon is olvashatók – közölték.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!