Keddtől szívás lesz kijutni a budapesti reptérre

2024. április 2. – 04:30

Keddtől szívás lesz kijutni a budapesti reptérre
Fotó: Bakró-Nagy Ferenc / Telex

Másolás

Vágólapra másolva

Április 2-án kedden elindulnak a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér megközelíthetőségét is érintő útfelújítási munkák. Áprilistól ugyanis ütemezett útfelújítási munkákat kezdenek az M4-es autóút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér mellett található csomóponti ágaiban. A burkolatfelújítás miatt forgalomterelésre, sávzárásra kell készülni, a kivitelezési munkák több ütemben zajlanak majd, és előreláthatóan május közepéig tartanak.

Az első ütem várhatóan április 7-én (vasárnap) fejeződik be. Ebben az időszakban az M0 autóút felől a repülőtérre vezető kihajtó ág lezárásra kerül.


Az M0 autóút felől a repülőtérre való kihajtás nem lesz lehetséges, tovább kell haladni és a Market Central bevásárlóközpontnál lévő kettős körforgalomban visszafordulva, Budapest felől lehet megközelíteni a légikikötőt.

Forrás: MKIF
Forrás: MKIF

A repülővel utazók annak érdekében, hogy járatukat biztonsággal elérjék, jól teszik, ha tájékozódnak a légikikötő megközelítéséhez szükséges időről. A terelések és lezárások a repülőtér autós és tömegközlekedéssel történő megközelítésének időtartamára is hatással lehetnek.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!