Péterfy-Novák Éva: Rogán Antal politikai céllal használt fel egy olyan ügyet, amit nem lett volna szabad

2024. április 2. – 10:50

Másolás

Vágólapra másolva

Megszólalt a Magyar Péter–Varga Judit-botrány kapcsán Péterfy-Novák Éva író, aki már 27 éve dolgozik az áldozatvédelemben. Az RTL Reggeli című műsorában azt mondta: 1997 óta dolgozik az áldozatvédelemben, és gyakorlatilag mind a 27 éve „a kukába ment”, amit Rogán Antalnak köszönhet. „Politikai céllal használt fel egy olyan ügyet, amit nem szabadna, és ezt Varga Judit pontosan tudja” – mondta.

„Ha valaki azt mondja, hogy gyerekek, ti működtetitek politikai szempontok alapján az ügyészséget, ti húzgáltok ki iratokat, loptok, csaltok, hazudtok, erre az a válasz, hogy bántalmazott vagyok. Nem érdekli az a 300 ezer bántalmazott nő, akiknek példát mutathatott volna” – tette hozzá.

Péterfy Gergely azt mondta, örülnek Magyar Péter színre lépésének, de fontos, hogy ezt a felépített, átgondolt munkát akár évekig is tudja majd folytatni. Péterfy-Novák Éva hozzátette, hogy Rogán Antal most hátrál, „ők rohannak valami után, természetesen nagyon aljas, nagyon pökhendi, nagyon-nagyon '30-as évekre emlékeztető kommunikációval”.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!