Ellopott részegen egy sportautót Vácon, elgázolta a tulajdonosát, a 3-as metróban fogták el a rendőrök

2024. április 1. – 11:03

Másolás

Vágólapra másolva

Március 14-én a Corvin-negyed metrómegállóban fogták el a rendőrök azt a férfit, aki másfél éve részegen ellopott egy sportautót, majd elgázolta annak tulajdonosát – írja az Rtl.hu. A tolvaj bűnügyi felügyeletben volt, ahonnan február végén szökött el.

A férfi másfél éve egy barátjával talált egy járó motorral álló sportkocsit egy váci dohánybolt előtt. Egy kis ideig sündörögtek a kocsi körül, majd beszálltak és elindultak vele. Az autó tulajdonosa közben kiszaladt, és az autó elé állva próbálta meg visszatartani a tolvajokat, de ők elütötték, és elhajtottak. Az autó tulajdonosa két nappal később a kórházban belehalt a sérüléseibe.

A férfi egy ideig bujkált, de egy idő után feladta magát a rendőrségen. A per idejére bűnügyi felügyelet alá helyezték, vagyis nem hagyhatta el a lakását. A rendőrök rendszeresen ellenőrizték, így derült ki, hogy február 23-án megszökött.

Ekkor ismét elfogatóparancsot adtak ki ellene, és a rendőrök a családján kívül a barátnőjét is megfigyelték. Őt követték, amikor egyszer a Corvin-negyed metrómegállónál találkozott a szökevénnyel. Ott civil ruhás rendőrök fogták el.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!