Fél Budapesten át üldözték a rendőrök a sofőrt, mire végül elfogták a Bocskai útnál

2024. március 25. – 00:11

Fél Budapesten át üldözték a rendőrök a sofőrt, mire végül elfogták a Bocskai útnál
Fotó: Olvasónk

Másolás

Vágólapra másolva

A Bocskai úton, az Allee közelében fekvő Raiffeisen-fióknál ért véget vasárnap este fél 11 után egy autós üldözés – írják olvasóink.

Legalább hat – köztük civil rendszámos – rendőrautó üldözött egy gépkocsit, a bankfiók előtt ért véget a hajsza. Az autó kerekei kidurrantak, lökhárítója leszakadt, lámpája és ablaka betörött. A járműből a rendőrök kiszedtek egy férfit, akit a földre fektettek, úgy intézkedtek vele szemben.

Az esettel kapcsolatban kérdéseinkkel kerestük a rendőrséget. Megkeresésünkre azt írták, hogy a BRFK járőrei 2024. március 24-én 22 óra 15 perc körül a Budapest, VIII. kerületi Rákóczi út 7. szám előtt akartak ellenőrizni egy személygépkocsit, de az a rendőri jelzésre nem állt meg. „A járművet az egyenruhások követni kezdték, amelyhez hat rendőri egység csatlakozott. A jármű vezetője 22 óra 35 perckor a XI. kerületi Bocskai út 35. szám előtt a rendőri felszólításra megállt, ekkor intézkedés alá vonták. A 39 éves férfit mintavételre előállították, a rendőrség vizsgálja az eset összes körülményeit. Személyi sérülés nem történt.”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!