Szalagkorlátnak ütközött egy kamion, több kilométeres a torlódás az M0-son

2024. március 20. – 07:40

Másolás

Vágólapra másolva

Öt kilométeres torlódásról számolt be az Útinform szerdán reggel, miután baleset történt szerdán reggel: az M0-s autóút keleti szektorában, az M31-es autópálya csomópontjánál, az M3-as autópálya felé vezető oldalon egy kamion a szalagkorlátnak ütközött. Az 54-es kilométernél ezért a külső sávot lezárták.

Az M51-es autóúton is volt baleset: ott a 28-as kilométernél két autó ütközött össze. Az M5-ös autópálya felé vezető oldalon csak a belső sáv járható. Erős a forgalom az M3-as autópályán a főváros irányába, az M0-s autóúti csomóponttól már telítettek a sávok.

Lassulásra kell készülni szerdán reggel az M2-es autóút Budapest felé vezető oldalán, Fótnál, a 10-es főúton, a solymári körforgalomtól befelé, a 11-es főúton, Szentendrén, az 51-es főút elkerülő szakaszán, Dunaharaszti közelében, valamint a Csepel-sziget útjain.

Javítási munkák is nehezítik a forgalmat: az M0-s autóút északi szektorában burkolatrepedéseket öntenek ki napközben, ezért várhatóan 9 órától 15 óráig a külső sávot lezárják. Emellett az M30-as autópályán, a 33-as kilométernél garanciális javítási munkát végeznek. A két csomópont között mindkét oldalt lezárták, a forgalmat a 3-as főút felé terelik. A munkavégzés várhatóan több hónapig is eltarthat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!