Kiborult a sör, összetört a pohár, ezért megverte a vendéget a dühös pultosnő

2024. március 20. – 09:11

Másolás

Vágólapra másolva

Könnyű testi sértés és garázdaság miatt vádat emelt a Kazincbarcikai Járási Ügyészség egy nő ellen, miután ő dühében brutálisan megvert egy vendéget. A nő azon háborodott fel, hogy az ittas női vendég kiborította a sört és összetörte a poharat – írja közleményében a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség.

A vádirat szerint a vádlott 2023. szeptember elején dél körül egy kazincbarcikai sörözőben dolgozott pultosként. Ekkor az egyik női vendég ittasan véletlenül kiborította a sörét a teraszon, majd a pohár leesett az asztalról, és összetört. A pultos ezen feldühödve odament a nőhöz, trágáran szidni kezdte, és meglökte, mire a nő a lökéstől földre esett. A pultosnő ekkor nem állt meg: a háton fekvő vendég fejét kezdte ütni. Előbb tenyérrel, majd kb. hatszor ököllel esett neki, mindaddig, míg látható sérüléseket okozott neki. Ekkor otthagyta, és visszaindult a sörözőbe.

Csakhogy a vendég ekkor felállt a földről, szidni kezdte a pultost, aki erre visszament hozzá, ismét a földre lökte a nőt és újból többször fejen vágta. A vendég a bántalmazástól 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett el. Az ügyészség a büntetlen előéletű pultosnak pénzbüntetést kért büntetésként.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!