Bezárta az egyik terembe, majd megerőszakolta iskolatársát a március 15-i iskolai ünnepség alatt

2024. március 16. – 13:32

Másolás

Vágólapra másolva

A Miskolci Járásbíróság letartóztatta azt az encsi fiatalt, aki március 13-án az iskolai ünnepség alatt megerőszakolta kiskorú iskolatársát – írja az MTI.

A fiatalkorú gyanúsított az Encsi Általános Iskolában március 13-án, a hatodik óra után elhívta a lányt beszélgetni egy tanterembe, amíg az aulában a március 15-i ünnepség zajlott.

A fiú megszorította a lány nyakát, kezeit lefogta, majd a nadrágját lehúzva erőszakkal szexuális cselekményt végzett vele. A folyosóról hangok szűrődtek be, az erőszakot abbahagyta, majd kiment a tanteremből, de kívülről bezárta az ajtót, hogy a lány ne tudjon kimenni a teremből.

A lány segítségért kiabált, egyik osztálytársa meghallotta segélykiáltását a folyosón, és figyelmeztette a gyanúsítottat, hogy engedje ki. A bántalmazás következtében a lány nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A fiút szexuális erőszakkal és a személyi szabadság megsértésével gyanúsítják. A bíróság tartott attól, hogy az esetleges szabadlábon hagyás esetén az elkövető megfélemlítené vagy megpróbálná befolyásolni a tanút, ezért egy hónapra elrendelték a fiú letartóztatását, amit egy javítóintézetben tölt le. A végzés végleges.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!