Cigarettázni szeretett volna a férfi, aki kollégájával felkapaszkodott egy vonat ütközőjére, majd meghalt

2024. március 7. – 07:09

Másolás

Vágólapra másolva

Cigarettázni szállt le a vonatról az a két férfi, akik a Budapestről Kassára tartó Hernád InterCity utolsó kocsijának hátsó ütközőjére kapaszkodtak fel kedd este Halmaj állomáson. Egyikük a vonat indulása után leesett az vonatról, és a balesetben meghalt. Névtelenséget kérő társa szerint munkatársak voltak, és hazafelé utaztak a szerelvénnyel, írja a Boon.hu.

„Megállt Halmajon a szerelvény, itt le szoktunk szállni cigarettázni, mert általában 5-10 perces késes miatt be szokott várni egy másik vonatot, így úgy gondoltuk, lesz elég időnk” – idézi a lap a másik férfit, aki szerint a megszokottól eltérően most nagyon hamar elindult a vonat. A kollégája szólt neki, hogy kapaszkodjanak fel. „Még lassan ment a vonat, amikor mindketten felkapaszkodtunk, de már ő szólt, hogy nem bírja magát tartani, így leesett, én is nehezen bírtam ki” – mondta.

A férfi szerint annyira erős volt az oldalszél, hogy mindkét kezükre szükség volt, hogy kapaszkodni tudjanak. Így nem volt lehetősége elővenni a telefonját, hogy segítséget kérjen. „Utólag visszagondolva nagy butaság volt, mert ha ott is maradunk, akkor sem történik semmi, a csomagjaink ugyan fent maradtak, de ez egy hirtelen jött hibás ötlet volt” – tette hozzá.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!