Nógrádból Heves vármegyébe passzolták a Nélküledet játszó utat

2024. március 6. – 08:20

Másolás

Vágólapra másolva

Bár egy éve még egészen konkrétnak tűnő hírekkel jelentette be Becsó Zsolt, a térség fideszes országgyűlési képviselője, hogy Nógrád vármegyében, várhatóan Jobbágyi és Salgótarján között lesz valahol az ország harmadik zenélő útja, ami ráadásul nem mást fog játszani, mint az Ismerős Arcok Nélküled c. dalát, most kiderült, hogy nemhogy pont ott, de még a megyében sem lesz zenélő út.

„Bármilyen szakaszt vizsgáltak meg a szakemberek, nem tudták kizárni, hogy ne legyen olyan háztartás, ahol ez ne lenne zavaró. A zenélő út ugyanis éjjel-nappal hangeffektust bocsát ki, amely igen zavaró tud lenni” – mondta a Nool.hu-nak az országgyűlési képviselő, aki azt mondta, nagyon szerették volna megvalósítani ezt a kezdeményezést, de a lakosok nyugalma a legfontosabb.

A beruházás ettől még nem esett kútba: várhatóan Heves vármegyében, a 21-es számú főúton valósul majd meg. Az országgyűlési képviselő a lapnak azt mondta, biztos, hogy a zenélő útnál olyan táblát helyeznek majd ki, amely felhívja a figyelmet Nógrád vármegyére és az értékeire is.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!