Szívesen teszi meg a kedvenc dátumait? Akkor épp önnek szánja új játékát a Szerencsejáték Zrt.

2024. március 4. – 13:02

Másolás

Vágólapra másolva


Tíz évvel az Eurojackpot magyarországi megjelenése és közel húsz évvel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékot indított március 4-én a Szerencsejáték Zrt. – írja a vállalat a honlapján. A Napi Mázlit elsősorban azoknak szánják, akik szívesen játszanak kedvenc dátumaikkal, és próbára tennék szerencséjüket egy gyorsabb, napi és dupla sorsolású játékkal. A játékban egy mező kitöltéséért 400 forintot kell fizetniük a játékosoknak, a maximálisan elérhető nyeremény pedig 100 millió forint.

A Szerencsejáték Zrt. legutóbbi saját fejlesztésű számsorsjátéka, a Puttó tizenkilenc évvel ezelőtt indult. A Napi Mázlit azért indították, mert a vállalat egyik legfrissebb kutatása szerint a játékosok előszeretettel teszik meg az életükben fontos szerepet betöltő dátumok számait, illetve közülük egyre többen kedvelik az olyan termékeket, amelyekkel nap mint nap tesztelhetik szerencséjüket. Egy korábbi kutatás arra is rámutatott, hogy legalább egy szerencseszáma a felnőtt lakosság 57 százalékának van, melyek javarészt családtagok, rokonok vagy saját születésnaphoz kapcsolódik.

A tájékoztatás szerint az új játékban egy dátum, azaz egy év, és hónap, nap, valamint egy szimbólum kiválasztásával lehet játszani. Azt írják róla, hogy a Napi Mázli bukmékeri típusú játék, azaz a nyereményt az egyes nyerőosztályokban a fix nyereményszorzók határozzák meg. A nyeremény összege attól függ, hány találata van a játékosnak és hányszoros téttel vásárolta meg.

A nemzeti lottótársaság stratégiai igazgatója szerint az előzetes felmérések azt mutatták, hogy a Napi Mázli főként „a fiatal játékosoknál válhat népszerűvé, ugyanis gyors játékmenetet, napi kétszeri sorsolást és vonzó nyereménystruktúrát kínál, ezáltal igazodik a 20-30 éves korosztály igényeihez”.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!