Hartmann Ferenc lett az ellenzék polgármesterjelöltje Veszprémben

2024. február 27. – 12:40

Másolás

Vágólapra másolva

Veszprémben Hartmann Ferenc ellenzéki frakcióvezetőt, korábbi alpolgármestert indítja közös jelöltként az önkormányzati választásokon a Híd a Városért veszprémi egyesület, a Demokratikus Koalíció, az MSZP, a Párbeszéd-Zöldek, valamint a Momentum. Jelölését civil szervezetek is támogatják. Az ellenzéki összefogásból itt is kimaradt a Jobbik.

Az MSZP közleménye szerint Hartmann Ferenc több évtizedes városvezetői tapasztalattal rendelkezik, közismerten tisztességes, és jelentős szerepe van abban, hogy Veszprém 2003 óta az egyik legélhetőbb magyar város.

Mint írják, „polgármesterként azért fog dolgozni, hogy végre megvalósuljanak a jobboldali városvezetés évtizedek óta be nem tartott – a kormány által is ígért –, de leállított fejlesztések. Ilyen például a 8-as főút nyugati elkerülő szakaszának négysávosítása, külön szintű csomópontjainak, a belső körút hiányzó részének az új völgyhíddal való megépítése, a 82-es főút Gyulafirátót-Kádárta elkerülő szakaszának megvalósítása, a színházrekonstrukció, a lakóépületek energiatakarékos felújításának támogatása, a bérlakások számának és a szociális ellátórendszernek a bővítése”.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!