Kézzel nyúlt a kenyérért, a pék bepöccent, fojtogatni kezdte az idős pécsi férfit

2024. február 21. – 10:41

Másolás

Vágólapra másolva

A Pécsi Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt emelt vádat egy férfi ellen, aki a pécsi vásárcsarnokban nekitámadt egy vásárlónak – derül ki az ügyészség közleményéből.

A vádirat szerint a vásárcsarnokban található egyik pékség vezetője tavaly októberben szóváltásba keveredett egy kenyeret vásárló idős férfival. A pék azt sérelmezte, hogy az idős férfi kézzel fogta meg a kenyeret. A szóváltás közben a vásárló visszatette a pékség pultjára a kenyeret, amit a pék kidobott a folyosóra. A vásárló felvette a kenyeret, visszavitte és lerakta a pultra, majd távozott a bolttól.

A pék viszont nem hagyta annyiban, a pult mögötti részből kirohant a folyosóra, két kézzel megragadta az idős férfi nyakát, majd olyan erővel meglökte, hogy a férfi hanyatt esett.

Miközben a férfi a földön feküdt, a pék folyamatosan kiabált vele, majd egy rúgó mozdulatot tett a földön fekvő férfi felé. Ezután visszaindult a pékséghez, de amikor az idős férfi feltérdelt, visszafordult, és megint kiabálni kezdett vele. Csak akkor állt le, amikor megjelentek a csarnok biztonsági őrei.

Az esetet a vásárcsarnok biztonsági kamerái is rögzítették, a felvételt itt lehet megnézni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!