Megrongálták a Fidesz–KDNP józsefvárosi pártirodáját

2024. február 15. – 14:44

Másolás

Vágólapra másolva

Ismeretlenek betörték a Fidesz–KDNP Baross utcai irodájának üvegajtaját.

A józsefvárosi Fidesz a Facebook-oldalán azt írta, „agresszív támadás érte a helyi Fidesz Irodánkat. Sunyi módon valakik betörték az ablakát. Ez az eredménye a baloldal gyűlöletpolitikájának, annak, hogy szélsőséges agresszív szervezetek támogatásával folyamatosan fenyegetik a jobboldali embereket”.

Fotó: Olvasói fotó / Telex
Fotó: Olvasói fotó / Telex

Pikó András józsefvárosi polgármester azt írta: „Az elmúlt napok történései miatt sokan éreznek tehetetlen dühöt. A gyerekeket ért erőszak és annak leplezése bűn. Az emiatti indulat érthető, de még a jogos indulat sem jogosít fel az erőszakra. A Pázmány-projekt építési engedélyezés bejárásra tartva szembesültem azzal, hogy valakik bedobták a kerületi Fidesz-iroda ablakát. Arra kérem Józsefváros lakóit, hogy ne békétlenséggel válaszoljanak a Fidesz botrányos viselkedésére. Mutassanak példát a jövő nemzedékének azzal is, hogy minden véleményt erőszakmentesen fejeznek ki!”

Az esettel kapcsolatban kerestük a Fidesz józsefvárosi szervezetét és a Budapesti Rendőr-főkapitányságot is, amint választ kapunk, beszámolunk róla.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!