Bilincselés közben meghalt egy férfi Budán

2024. február 12. – 09:38

Másolás

Vágólapra másolva

Zavart állapotú, az udvaron mezítláb őrjöngő 48 éves férfihoz hívták ki a rendőröket vasárnap délben egy II. kerületi társasházhoz, a bilincselés közben a férfi hirtelen elvesztette az eszméletét és hiába próbálták újraéleszteni, nem sikerült, és meghalt, közölte a rendőrség. Amikor a rendőrök épp meghallgatták az őket kihívó szomszédot, meglátták, hogy az őrjöngő férfi mindkét kezében kés van, felszólították, hogy álljon meg, és dobja el azokat. A férfi csak azután dobta el a késeket, hogy a rendőrök többszöri felszólítás után a fegyverüket is elővették.

A zavart férfit megbilincselték, majd mentőt hívtak hozzá. A rendőrségi közlemény szerint a 48 éves férfi néhány perc múlva hirtelen eszméletét vesztette, életjeleket nem mutatott, ezért a rendőrök levették a bilincset és azonnal megkezdték az újraélesztését. Ekkor értek ki a mentők, de már ők sem tudtak segíteni, a férfi a helyszínen meghalt.

A rendőrség közigazgatási eljárás keretében nyomoz az ügyben, amiben felmerült, hogy a férfi kábító hatású anyagot fogyasztott. Soron kívüli, hatósági boncolást rendeltek el, amely megállapította, hogy a férfi halálának oka a rendőri intézkedéssel nem hozható összefüggésbe, írták.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!