Az anyja sírjánál nyírta kopaszra az élettársát, hogy a nő ne tetsszen más férfiaknak

2024. február 12. – 13:09

Másolás

Vágólapra másolva

Elrendelte a letartóztatását a Nyíregyházi Járásbíróság annak a férfinak, aki évekig rendszeresen bántalmazta és megöléssel fenyegette élettársát az egyik Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei településen – közölte a Nyíregyházi Törvényszék.

A megalapozott gyanú szerint a férfi és a nő 2013 óta éltek élettársi kapcsolatban, azonban a férfi a kezdetektől, azaz 11 éve rendszeresen bántalmazta a párját, mert féltékeny volt rá. Hol puszta kézzel, hol valamilyen eszközzel támadt rá, miközben a nőt egy székhez kötözte, nehogy el tudjon menekülni.

Féltékenysége miatt pár évvel ezelőtt a temetőben, a nő édesanyjának sírjánál ollóval és borotvával kopaszra vágta élettársa haját azért, hogy ne tetsszen más férfiaknak. Többször előfordult olyan is, hogy a lakásból éjszaka, hideg időben kitette őt, így a nő kénytelen volt a szabadban tölteni az éjszakát.

Idén január 26-án a férfi ismét egy székhez kötözte a nőt, ököllel és egy fadarabbal támadt neki, amitől a nő eszméletét vesztette. Ennek ellenére csak másnap volt hajlandó eloldozni a nőt. Miközben a nő kiment a mosdóba, kihasználta a lehetőséget, és elmenekült a lakásból.

A letartóztatás elrendelésével szemben a gyanúsított és védője fellebbezést jelentettek be, így az nem végleges.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!