Felkerült a Facebookra egy videó, amin egy macskával fajtalankodik a gyulai bölcsőde egyik dadája

2024. február 8. – 22:12

Másolás

Vágólapra másolva

Kirúgtak egy gyulai bölcsődéből egy dadát, miután felkerült róla egy videó a Facebookra, amin egy macskával fajtalankodik – írja a Magyar Narancs a fenntartó közleménye alapján. A felvételen gyerek nem szerepel, és az nem is a bölcsődében készült.

Tisztázatlan körülmények között felkerült a Facebookra egy videó, amin egy idős nő fajtalankodik egy macskával. A videón a nő teljes neve látható volt, elképzelhető, hogy az ő töltötte fel véletlenül.

A gyulaiak könnyen azonosították a nőt, a videó létezéséről gyorsan tudomást szerzett a bölcsőde fenntartója. A nő ellen vizsgálatot rendeltek el, ami után azonnali hatállyal kirúgták a munkahelyéről. Ezenkívül eltiltották attól, hogy a gyulai kistérség és az önkormányzat bölcsődéiben és köznevelési intézményeiben dolgozzon.

Erről az intézmény közleményt adott ki, amelyben azt is megjegyzik, hogy korábban nem merült fel, hogy a nő a munkahelyén rendellenesen dolgozott volna. Azt írják: „A gyermekek biztonsága érdekében azonban a munkáltató vizsgálatot folytat annak kiderítése céljából, hogy korábban a kollégák között merült-e fel gyanú arra vonatkozóan, hogy az elbocsájtott munkavállaló a munkahelyén visszaélést követhetett el a reá bízott gyermekek sérelmére. Ilyen gyanú felmerülése esetén a munkáltató haladéktalanul feljelentést tesz a rendőrségen.”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!