Nyolc év börtönre ítélték azt a dél-koreai férfit, aki targoncával akarta agyonnyomatni munkatársát egy komáromi gyárban

2024. február 2. – 10:49

Másolás

Vágólapra másolva

Nyolc év szabadságvesztésre ítélte, és tíz évre kiutasította az országból a bíróság azt a dél-koreai férfit, aki betuszkoltatta egy zsákba, majd egy targoncával össze akarta lapíttatni egy munkását egy komáromi akkumulátorgyár építésén 2020-ban. Az ítélethirdetésen sem a vádlott, sem a sértett nem jelent meg.

A komáromi gyárban a vezető arra utasította a férfit, hogy gyűjtse össze a csarnokban a szemetet, majd ráparancsolt, hogy másszon be az egyik szemeteszsákba. Főnöke ezek után összefogta a zsák száját, ami kívülről úgy tűnt, hogy lezárta. A koreai vezető közben odahívott egy targoncát, hogy nyomja össze a szemetet. A mongol takarító csak azért nem halt meg, mert a targonca vezetője meghallotta, ahogy fájdalmában ordít a zsákban. Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a lába lebénult.

A vádlott a vallomásában korábban azt mondta,

csak meg akarta viccelni munkatársát.

A dél-koreai vezető évekkel ezelőtt visszament hazájába, ezért a hatóságok valószínűleg nemzetközi elfogatóparancsot adnak majd ki ellene. Az ítélet egyelőre nem jogerős.

(RTL)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!