A Bimbó útra költözik Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára az Apró-villából

2024. január 31. – 14:28

A Bimbó útra költözik Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára az Apró-villából
A Bimbó út 80. szám alatti új építésű ingatlan Budapest II. kerületében – Fotó: Olvasói fotó / Telex

Másolás

Vágólapra másolva

A Szemlőhegyi úti Apró-villából a Bimbó útra költözik hamarosan Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára, egy új építésű, 160 négyzetméteres lakásban laknak majd, derült ki a Demokratikus Koalíció Telexnek küldött válaszából.

„Befejezéshez közeledik annak a Bimbó úti társasháznak az építése, amelynek egyik lakásába Gyurcsány Ferenc, Dobrev Klára, valamint legkisebb gyermekük várhatóan még idén beköltözik. A két hálószobával, egy vendég-, és egy dolgozószobával rendelkező lakás 160 négyzetméter lakóterületű” – írták.

Azután kerestük meg az ellenzéki párt sajtóosztályát, hogy a Magyar Nemzet azt írta, a tulajdoni lap szerint Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára tulajdonrészt szerzett a Bimbó út 80. szám alatti, új építésű luxusingatlanban még 2021 szeptemberében, Apró Piroska pedig valamivel korábban, már márciusban 111/960 tulajdoni hányadot vásárolt. A lap azt írja, hogy az Ingatlan.com-on korábban 4,31 milliós négyzetméteráron kínálták itt a lakásokat.

Szerettük volna megtudni, hogy Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára eladta-e mostani otthonát, az Apró-villát, és kérdeztük azt is, hogy mennyiért vették a Bimbó úti új építésű ingatlant, de ezekre a kérdésekre nem kaptunk választ.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!