Kislányokat molesztált, egy nőre rá is vetette magát egy férfi egy borsodi sportpályán

2024. január 30. – 11:48

Másolás

Vágólapra másolva

Vádat emelt a szikszói ügyészség egy román állampolgárságú férfi ellen, aki egy nyilvános augusztus 20-i ünnepségen szexuálisan zaklatott több nőt is, egyiküket meg akarta erőszakolni, egy 9 éves lányt molesztált, egy 14 évest pedig megütött, közölte az ügyészség. A vádirat szerint a férfi egy borsodi kisvárosban dolgozott, ahol az augusztus 20-ai ünnepségen ittasan egy sportpályán odament két nőhöz, azt mondta nekik, hogy nagyon szépek, majd egyikükhöz fordulva közölte a nővel, hogy közösülni fog vele. Megragadta, fogdosta, majd amikor a nő el akarta lökni magától, a férfi a földre húzta, hátára szorítva, lábát szétfeszítve ráfeküdt, és megpróbálta lehúzni a bugyiját.

A nő barátnője sikoltozott, igyekezett lerángatni a férfit, majd egy odaérkező másik férfi is rákiabált a támadóra, aki felállt és elment. Aztán negyed óra múlva a férfi egy 9 éves lányt molesztált, többször simogatta a ruháján keresztül.

Ezt látva egy 14 éves lány rászólt a férfira, aki erre meg akarta őt csókolni, de a lány nem hagyta, ezért a férfi úgy megütötte ököllel, hogy a lány feje a kerítésnek ütődött. A férfi ezután felhúzta a lány ruháját, majd a földre estek, aztán a férfit több odaérkező ember állította meg. A lány a bántalmazás miatt duzzanattal járó könnyebb sérülést szenvedett el.

A férfit letartóztatták, az ügyészség börtönbüntetést, közügyektől eltiltást, kiutasítást, és minden olyan foglalkozástól való eltiltást kért a férfira, amely során 18. életévét be nem töltött személlyel kerülne kapcsolatba.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!