Kiugrott az autójából, amiért bevágott elé a tréleres, válaszul paprikaspray-t és bosszútolatást kapott

2024. január 24. – 11:19

Másolás

Vágólapra másolva

„Panasszal élek, nem követtem el a bűncselekményt, nem kívánok vallomást tenni” – ezt mondta az a 28 éves üllői férfi, akit a monori rendőrök kerítettek elő azután, hogy egy tréler sofőrjeként (és tulajdonosaként) beletolatott szándékosan egy másik járműbe Vecsésen múlt hét szombaton.

A Pest vármegyei rendőrség a Facebookon tette közzé az esetről készült videót és a beszámolót. Utóbbi szerint a vecsési Fő úton haladó autóban egy család ült – apa, anya és két kisgyermek. A kora délutáni forgalom nem volt sűrű, a fehér tréleres ennek ellenére bevágott elé, satufékezésre kényszerítve a sofőrt. Ő a következő piros lámpánál azonban odament a trélereshez, „és korábbi manővere felől érdeklődött”, írja a beszámoló.

Erre a tréleres először – a kanyarodó sávba hajtva – elhajtott tőle, majd visszatolatott, és először lefújta paprika spray-vel a másik autó sofőrjét, majd autója elejének zúzott, végül elment.

A rendőrség ezután rendszám alapján találta meg a trélert és tulajdonosát, akit garázdaság miatt hallgattak ki. A büntetőeljárás egyelőre garázdaság miatt folyik a Monori Rendőrkapitányságon.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!